פרה-ביוטיקה אינולין+ סיבים תזונתיים לסיוע בטיפול טבעי באלצהיימר, כמעט היחיד שנחקר והמוכח שעשוי לחזק דרמטית את מערכת החיסון ביחד עם חיידקי המעי “הטובים”, ובכך עשויים למנוע אלצהיימר!
כך התגלה במחקרים פורצי דרך שנערכו לאחרונה ע”י מדענים ישראלים בטכניון ובמכון ויצמן, שוויצרים, גרמנים, שוודים, בלגים, איטלקים ועוד.
פרופ’ מיכל שוורץ ממכון ויצמן בראיון:
“ירידה תפקודית של המוח עם הגיל היא תולדה של הזדקנות מערכת החיסון, ולא בהכרח של גיל. לפיכך, ירידה בתפקוד קוגניטיבי בגיל צעיר יחסית יכולה לנבוע מפגיעה או שחיקה של מערכת החיסון.”
“כשבדקנו את יחסי הגומלין בין מערכת החיסון למוח גילינו שמערכת החיסון כושלת עוד לפני שיש ירידה קוגניטיבית”. לכן, היא אומרת, “ניתן לטפל באלצהיימר באמצעות חיזוק מנגנוני מערכת החיסון שמסייעים לשימור המוח אצל אדם בריא, כדרך לעצור או להאט את התפרצות המחלה והתקדמותה
הדבר יהפוך את מחלות השיטיון, בהן אלצהיימר, למחלות כרוניות שניתן לטפל בהן.”
מאתר עיתון “הארץ” לכתבה לחץ כאן
חולי סוכרת, טרום סוכרתיים, וחולים במחלות אוטואימוניות נמצאים בסיכן מוגבר לפתח אלצהיימר.
אינולין מסייע משמעותית גם בטיפול בחולי סוכרת ומחלות אוטואימוניות אחרות וזאת מוכח בשפע מחקרים.
ליתרונות רבים נוספים מתוך מחקרים לחצו כאן
כותרות מתוך המחקרים:
קישורים למחקרים בהמשך…
מחקר 1
“הקשר בין מחלת אלצהיימר לאוכלוסיית חיידקי המעי אושר!”
מחקר 2
“הצלחנו להוכיח מתאם בין אוכלוסיית חיידקי המעי לבין הופעת פלאק עמילואיד במוח האופייני למחלת אלצהיימר”
מחקר 3
“המחקר שלנו הינו ייחודי מכיוון שהוא מראה קשר סיבתי ישיר בין חיידקי המעי למחלת אלצהיימר”
מחקר 4
“מחלות ניווניות של המוח כולל אלצהיימר ודמנציה קשורות קשר הדוק לכשל של המערכת החיסונית המתפתח עם הגיל”
מחקר 5
“אוכלוסיית חיידקי המעי אמורה להביא בסופו של דבר לפריצת דרך אסטרטגית בטיפול וחשוב מכך, למניעת אלצהיימר”
מחקר 6
“יש קשר בין חיידקים לדיכאון, לזקנה, לפחדים, לאוטיזם, לפרקינסון ולאלצהיימר”
מחקר 7
“הנתונים מצביעים בבירור כי דפוסי אכילה בריאים המאופיינים ברמה גבוהה של חיידקים טובים ופרה-ביוטיקה – (אינולין) בשילוב עם חומרים מזינים אחרים מעכבים את הירידה הקוגניטיבית ומפחיתים את הסיכון למחלת אלצהיימר”
מחקר 8
“שינוי הרכב אוכלוסיית חיידקי במעי בעזרת טיפול מבוסס מזון או תוספי פרו / פרה-ביוטיקה – (אינולין) יכול ליצור אפשרויות מניעה וטיפול חדשות למחלת אלצהיימר”
מחקר 9
“עלינו להדגיש בסבירות גבוהה כי חיידקים ופטריות מהמעיים עלולים לגרום לדלקות עצביות ותגובות אוטואימוניות במהלך ההזדקנות והתפתחות מחלת האלצהיימר”
מחקר 10
“אין ספק כי חולי אלצהיימר המנסים לשקם את אוכלוסיית חיידקי המעי כשל אנשים בריאים, יכולים להאט באופן משמעותי את התקדמות ניוון העצבים על ידי הפחתת עמילואידוגנזה ו/או דלקת עצבית”
מחקר 11
אוכלוסיית חיידקי המעי משפיעה על בריאות ומחלות במובנים רבים, הקשורים במיוחד לתפקוד החיסוני, לחילוף החומרים ולעמידות לזיהום. מחקרים אחרונים הראו כי חיידקי מעיים עשויים גם לגרום או להחמיר את מחלת פרקינסון, מחלת אלצהיימר ומצבים ניווניים אחרים.
למיקרוביוטה ולמוצריה וכיצד הם משפיעים על הפרעות ניווניות.
1. אוכלוסיית חיידקי המעי מווסתת (משפרת) תהליכים חיסוניים בכל הגוף, כולל מערכת העצבים המרכזית.
2. אוכלוסיית חיידקי המעי עלולה לגרום לרעילות חמצונית (רדיקלים חופשיים) ודלקת קשורה התורמת לניוון עצבי.
3. מטבוליטים המיוצרים על ידי אוכלוסיית חיידקי המעי עשויים להיות מועילים (מקיימים בריאות) או מזיקים (פתוגניים).
מחקרים אחרונים
סיבים כמו אינולין מסוגלים לשמור על אוכלוסיית מעי בריאה על ידי קידום צמיחת זנים קומנסליים (טובים) ומעכבים את צמיחתם של חיידקים פתוגניים (רעים) והוכח כי הוא מעניק יתרונות רבים המקלים על התקדמות המחלה הניוונית אלצהיימר.
“מחקרים רבים הראו כי חיידקי המעי ממלאים תפקיד מכריע בתפקוד המוח ובשינויים בהתנהגותם של אנשים וביצירת עמילואידים חיידקיים הגורמים לאלצהיימר.”
“חוסר איזון בחיידקי המעי עשוי למלא תפקיד מפתח בפתוגנזה של מחלות ניווניות כולל דמנציה ואלצהיימר.”
“קיימת תמיכה מדעית הולכת וגוברת כי צריכת פרה-ביוטיקה מבוססת אינולין משפיעה ישירות על הסיכון למחלות כרוניות.”
“דלדול של חיידקי מעיים מסוימים, ורמה גבוהה של חיידקים אחרים, קשורים לסיכון מוגבר לדמנציה, כך עולה ממחקר חדש.”
“תוצאות חדשות אלה מצביעות על כך שוויסות של אוכלוסיית חיידקי המעי קשור באופן עצמאי וחזק לדמנציה.”
מחקרים מצאו כי לפגיעה קוגניטיבית יש קשר הדוק עם אוכלוסיית חיידקי המעי, והתערבות של פוליסכרידים כאינולין משמרת איזון מיקרו-אקולוגי של המעי ומשפיעה רבות על שיפור הליקוי הקוגניטיבי.
כמות עצומה של נתונים מצביעים על כך ששינויים פרו דלקתיים באוכלוסיית חיידקי המעי יכולים לשחק תפקיד קריטי בהתפתחות דלקות עצביות והתקדמות קלינית של מחלת אלצהיימר.
במחקר זה מפורט כיצד תוספת פרה-ביוטיקה אינולין, משפרת ביעילות את התפקודים המטבוליים המערכתיים בעכברים להפחתת דלקת במוח האופיינית לתחילת מחלת אלצהיימר, וכן למתן את החלבון APOE4 גורם הסיכון הגדול ביותר להתפתחות מחלת אלצהיימר.
תגלית זו סוללת את הדרך לאסטרטגיות הגנה בעלות פוטנציאל חדשני ביותר, באמצעות מתן פרה-ביוטיקה* להזנת החיידקים ה”טובים” במעי שלנו.
* פירוש המילה “פרה-ביוטיקה” הינו “מזון לחיידקים הטובים”. אינולין הינו המזון האיכותי ביותר, הנחקר ביותר וכמעט היחיד המומלץ ביותר לשגשוג החיידקים “הטובים” וזאת מוכח בשפע מחקרים.
לחצו כאן למחקר
אינולין+ של טבעלייף
מסייע בטיפול טבעי באלצהיימר
עשוי למנוע אלצהיימר
ובעיות זיכרון ושכחה
כל כך קל כל כך פשוט
ובנוסף
גם לאנשים בריאים:
אינולין וחיידקי המעי
עשויים לחזק דרמטית את מערכת החיסון ועשויים למנוע מחלות כגון סוכרת, מחלות לב, השמנה, סרטן, מביאים לאריכות ימים ועוד, וזאת ע”פ מחקרים.
אינולין מאושר ע”י FDA כבעל השפעות פיזיולוגיות מועילות לבריאות.**
מומלץ לקורא דף זה עד סופו, ראו בהמשך עוד מסקנות ממחקרים וקישורים ישירות אל אותם המחקרים.
אלצהיימר:
כ-15% מהמבוגרים מעל גיל 65 סובלים מאלצהיימר, אולם התפתחות אלצהיימר מתחילה כבר בגילאים הרבה יותר מוקדמים מבלי שמרגישים!
לאחר גיל 65 אחוז הסובלים מאלצהיימר עולה משנה לשנה עד אשר מגיע לכ-40% מגילאי 80 הסובלים מאלצהיימר.
כיצד מדענים משערים אלצהיימר מתפתח:
ממחקרים אחרונים אשר נערכו אף בטכניון ובמכון ויצמן בישראל, עולה כי הסיבות לאלצהיימר מתחילות כנראה בזיהומים ובדלקות הנוצרים מחיידקי מעי מחוללי מחלות אשר משגשגים עקב מערכת חיסון חלשה. זו נגרמת כאשר אוכלוסיית חיידקי המעי מתערערת (דיסביוזיס*) והחיידקים “הטובים” מתמעטים, ולעומתם החיידקים מחוללי המחלות מתרבים ומפרישים בין השאר רעלים. במקביל המעי נעשה חדיר, ואותם החיידקים מחוללי המחלות והרעלים עוברים מהמעי אל תוך מחזור הדם ומשם מגיעים למוח ומנסים לחדור אל תוך תאי המוח.
המדענים משערים שהמוח כדי להגן על עצמו מאותם החיידקים והרעלים מלהיכנס לתאים ולהרוס אותם, מייצר עמילואיד.
עמילואיד תופס את החיידקים מחוללי המחלות ואת הרעלים, עוטף אותם במעין קורי עכביש ומונע מהם מלעבור אל תוך תאי המוח, ואולם מצד שני, אותו עמילואיד, ובנוסף חומרי פסולת שונים הנוצרים במוח והשוקעים שם, הם כנראה הגורמים האחראים למחלת אלצהיימר.
ע”פ מחקרים שעדיין נמשכים, כבר הוכח כי למערכת החיסונית יש תפקיד בשמירה על תפקודו הבריא של המוח, והיא חיונית ביותר לתהליכי תיקון ושיקום תמידיים של המוח.
כאשר מערכת החיסון חזקה ותקינה היא יכולה כנראה לדאוג ולבצע פינוי של אותם עמילואידים וחומרי הפסולת, ובכך כנראה למנוע התפתחות אלצהיימר, אולם לא כך המצב כאשר מערכת החיסון נחלשת עם הגיל וכושלת.
(ראו למטה בהמשך את הגורמים לדיסביוזיס)
כיצד אינולין+ וחיידקי המעי הטובים עשויים למנוע אלצהיימר:
חיידקי המעי “הטובים” ע”פ המחקרים מחזקים דרמטית את מערכת החיסון, יוצרים חומצות שומן קצרות שרשרת ועוד חומרים חיוניים, מתגברים על החיידקים מחוללי מחלות ומנטרלים רעלים הגורמים למצב דלקתי בגוף, ואף יותר חשוב, חומרים שמייצרים החיידקים הטובים מצפים את רירית המעי, אוטמים אותה והופכים את המעי לבלתי חדיר, מונעים את מעבר החיידקים מחוללי המחלות והרעלים אל מחזור הדם ולמוח, ובכך כמובן נמנעים זיהומים ודלקות, ובעקבות כך נמנעת אף תגובת הגוף והמוח מלייצר את אותו עמילואיד וחומרי הפסולת הנוצרים כתוצאה מהליך דלקתי ואשר הם כנראה הגורמים לאלצהיימר.
אבל,
החיידקים הטובים לבדם לא יכולים ואינם מסוגלים לייצר את אותן החומצות והחומרים החיוניים יש מאין. כדי לשגשג, להתרבות ולייצר את החומצות והחומרים החיוניים, החיידקים הטובים זקוקים למזון כדי לפרק וליצור ממנו את החומרים החיוניים, אינולין הינו המזון – פרה-ביוטיקה הכי איכותי, הכי נחקר והכי מומלץ לחיידקים הטובים, וזאת מוכח בשפע מחקרים וניסויים.
החיידקים תוך כדי אכילת אינולין מפרקים ומתסיסים אותו, ורק תוך כדי הליך זה נוצרות אותן חומצות קצרות שרשרת וכל אותם החומרים החיוניים לבריאותנו.
שאלה: אם כך, אולי הכי פשוט לקחת תוספי פרוביוטיקה – תוספי חיידקים טובים?
תשובה: ממש לא!!! לחצו כאן לפרטים מדוע לא
ד”ר מיכל חמו לוטם סגנית נשיא לחדשנות מרכז רפואי שיבא תל השומר
“המיקרוביום (אוכלוסיית חיידקי המעי) שלנו משפיע על מערכת העיכול, מערכת החיסון, המערכת האנדוקרינית מחלות כגון השמנה, סוכרת, מחלקות כיביות של המעי ואפילו השפעות נוירולוגיות על המוח.” מתוך Beyond Medicine לחץ כאן לכתבה
ד”ר גבע-זטורסקי מהפקולטה לרפואה בטכניון
חברת סגל בפקולטה לרפואה ע”ש רפפורט בטכניון ובמרכז המשולב לחקר הסרטן בטכניון, אומרת: “כיום מאמינים שיש קשר בין חיידקים לדיכאון, לזקנה, לפחדים, לאוטיזם, לפרקינסון ולאלצהיימר“. מתוך מגזין הטכניון לחץ כאן לכתבה
פרופ’ ערן סגל ממכון ויצמן (מוכר לכם מראיונותיו בטלוויזיה בנושא הקורונה)
“בחמש השנים האחרונות נוכחנו לדעת, שלמיקרוביום (אוכלוסיית חיידקי המעי) יש תפקיד משמעותי בנטייה לכל מיני מחלות נפוצות, כמו סוכרת, קרוהן וסרטן. בשנתיים האחרונות מדענים בודקים גם מעורבות של המיקרוביום במחלות נוירודגנרטיביות, כמו אוטיזם ואלצהיימר“. מתוך הארץ לחץ כאן לכתבה
פרופ’ לנוירואימנולוגיה מיכל שוורץ ממכון ויצמן
פרופ’ מיכל שוורץ הראתה במחקריה הרבים שהתפרסמו בכתבי העת המדעיים היוקרתיים בעולם, שמערכת החיסון מקיימת קשר הדוק ומתמשך עם המוח לאורך חיינו.
בין היתר, מערכת החיסון עוזרת לשמור על תקינות המוח בשגרה, וכי מחלות ניווניות של המוח כולל אלצהיימר ודמנציה בגיל המבוגר, קשורות קשר הדוק לכשל של המערכת החיסונית המתפתח עם הגיל. לחץ כאן לכתבה
במחקר שנערך באוניברסיטת קטאניה, איטליה:
נראה כי מערכת אקולוגית במערכת העיכול לא מאוזנת (דיסביוזיס*) תורמת להתפתחות ותחזוקה של מספר מחלות, כמו מחלת אלצהיימר, דיכאון וסוכרת מסוג 2.
לחצו כאן למחקר
מכון דוידסון הזרוע החינוכית של מכון ויצמן למדע
מדענים מארה”ב גילו כי החלבון שמשקעיו גורמים למחלה נועד כנראה להגן על המוח מפני חיידקים ופטריות
לחצו כאן למחקר
מתוך מחקר שפורסם באוניברסיטת הרווארד
החיידקים הטובים יכולה לעשות יותר מאשר לשפר את בריאות המעי, הם עשויים גם לשפר בעקיפין את המוח והתפקוד הקוגניטיבי.
לחצו כאן למחקר
מתוך מחקר שפורסם באוניברסיטת הרווארד
הולכות מצטברות הוכחות על הקשר בין אוכלוסיית חיידקי המעי לבין אלצהיימר.
מחקר נוסף על תפקידה של אוכלוסיית המעי בהתפתחות אלצהיימר עשוי לפתח אסטרטגיות לאבחון וטיפול במחלה.
לחצו כאן למחקר
מאמר שפורסם באתר הספרייה הלאומית לרפואה בארה”ב
ציר מוח-אוכלוסיית חיידקי המעי במחלת אלצהיימר
אוכלוסיית חיידקי המעי אמורה להביא בסופו של דבר לפריצת דרך אסטרטגית בטיפול וחשוב מכך, למניעת אלצהיימר.
לחצו כאן למאמר
מחקר חדש מאוניברסיטת לונד
(בין 100 האוניברסיטאות המובילות בעולם) בשוודיה שנערך בשיתוף קבוצות מחקר מגרמניה, שוויץ ובלגיה הראה כי חיידקי מעיים יכולים להאיץ את התפתחות מחלת האלצהיימר. לדברי החוקרים העומדים מאחורי המחקר, התוצאות פותחות פתח להזדמנויות חדשות למניעה וטיפול במחלה.
ציטוט: “המחקר שלנו הוא ייחודי מכיוון שהוא מראה קשר סיבתי ישיר בין חיידקי המעיים למחלת אלצהיימר”.
לחצו כאן למחקר
מאמר שפורסם באתר הספרייה הלאומית לרפואה בארה”ב
הנתונים מצביעים בבירור כי דפוסי אכילה בריאים המאופיינים ברמה גבוהה של חיידקים טובים ופרה-ביוטיקה – (אינולין) בשילוב עם חומרים מזינים אחרים מעכבים את הירידה הקוגניטיבית ומפחיתים את הסיכון למחלת אלצהיימר
שינוי הרכב אוכלוסיית חיידקי במעי בעזרת טיפול מבוסס מזון או תוספי פרו / פרה-ביוטיקה – (אינולין) יכול ליצור אפשרויות מניעה וטיפול חדשות למחלת אלצהיימר
לחצו כאן למאמר
מאמר שפורסם באתר הספרייה הלאומית לרפואה בארה”ב
עלינו להדגיש בסבירות גבוהה כי חיידקים ופטריות מהמעיים עלולים לגרום לדלקות עצביות ותגובות אוטואימוניות במהלך ההזדקנות והתפתחות מחלת האלצהיימר.
אין ספק כי חולי אלצהיימר המנסים לשקם את אוכלוסיית חיידקי המעי כשל אנשים בריאים, יכולים להאט באופן משמעותי את התקדמות ניוון העצבים על ידי הפחתת עמילואידוגנזה ו/או דלקת עצבית.
לחצו כאן למאמר
מחקר שנערך באוניברסיטת ניו ג’רזי בארה”ב ובסין
מחקרים מצאו כי לפגיעה קוגניטיבית יש קשר הדוק עם אוכלוסיית חיידקי המעי, והתערבות של פוליסכרידים כאינולין משמרת איזון מיקרו-אקולוגי של המעי ומשפיעה רבות על שיפור הליקוי הקוגניטיבי.
לחצו כאן למאמר
מחקר שנערך באוניברסיטת רוש בשיקגו ארה”ב
במחקר זה מפורט כיצד תוספת פרה-ביוטיקה אינולין, משפרת ביעילות את התפקודים המטבוליים המערכתיים בעכברים להפחתת דלקת במוח האופיינית לתחילת מחלת אלצהיימר, וכן למתן את החלבון APOE4 גורם הסיכון הגדול ביותר להתפתחות מחלת אלצהיימר.
לחצו כאן למאמר
מחקר שנערך באוניברסיטת ניו ג’רזי בארה”ב
כמות עצומה של נתונים מצביעים על כך ששינויים פרו דלקתיים באוכלוסיית חיידקי המעי יכולים לשחק תפקיד קריטי בהתפתחות דלקות עצביות והתקדמות קלינית של מחלת אלצהיימר.
לחצו כאן למאמר
מאמר שפורסם באטניברסיטת קורק
מחקר שנערך לאחרונה עי” פרופ’ ג’ון קריהן ועמיתים באוניברסיטת “קורק” בעכברים אומר פרופ’ קריהן: “הראנו שתזונה ממוקדת מיקרוביוטה המועשרת באינולין הפרה-ביוטי יכולה להפחית את השפעות ההזדקנות במוחם של עכברים בגיל העמידה.
לחצו כאן למאמר
* דיסביוזיס – זהו מצב בו אוכלוסיית החיידקים “הטובים” מתערערת או נחלשת מסיבה כלשהי, ונוצר חוסר איזון בין קהילות החיידקים, כאשר ישנה ירידה בזנים ובכמות של החיידקים “הטובים”, ולעומתם ישנה עלייה ושגשוג של החיידקים מחוללי המחלות. המעי נעשה חדיר יותר לפתוגנים ורעלים העוברים למערכת כלי הדם ודרכם מגיעים לאיברים השונים אשר עלולים להיפגע, כך הגוף חשוף יותר לרעלים שמפרישים החיידקים מחוללי המחלות, מערכת החיסון נחלשת ומערכות הגוף השונות חשופות לפגיעות ולפיתוח מחלות גופניות, אוטואימוניות ונפשיות, וכן נוצר שיבוש במעבר המסרים מהמוח למעי ולהיפך.
חלק מהסיבות להתערערות אוכלוסיית החיידקים הטובים הן תזונה לקויה כגון עתירת שומנים וסוכרים, מזון מעובד, מחלות ובעיות מעי, נטילת תרופות מסוימות, גנטיקה, מתח ולחץ נפשי, חוסר שינה, עודף אלכוהול, עישון ועוד, וכמובן חד משמעית חוסר בסיבים מסיסים כאינולין !.
רובנו בקושי אוכלים רבע מהכמות היומית המומלצת והנדרשת של סיבים תזונתיים, וזאת ע”פ FDA ועוד מומחי תזונה.
זה עוד לא הכל,
עוד ועד מחקרים בכל העולם כולל בארץ, מוכיחים כי אינולין סיבים מסיסים משורש עולש ואוכלוסיית חיידקי המעי הטובים בגופינו מחזקים דרמטית את מערכת החיסון, ויש להם השפעה מכרעת על הבריאות הגופנית והנפשית כמעט בכל היבט אפשרי, החל ממניעת השמנה, מניעת שלל מחלות כגון סוכרת, מחלות לב ואף סוגי מחלת סרטן, ספיגה יותר טובה של סידן ומגנזיום לחיזוק העצמות ועד השפעה מטיבה על המוח והמצב הנפשי, שינה טובה יותר, אנטי אייג’ינג ואריכות ימים.
גם ה- FDA ממליץ לקחת סיבים מסיסים כאינולין בקביעות מדי יום!
אינולין מאושר ע”י FDA כבעל השפעות פיזיולוגיות מועילות לבריאות.**
ליתרונות רבים נוספים מתוך מחקרים לחצו כאן
לרכישת אינולין לחצו כאן
** מהו אישור ה- FDA?
אינולין מאושר ע”י FDA כ-“סיבים תזונתיים”.
מהן חלק מההשפעות הפיזיולוגיות המועילות לבריאות האדם שיש להראות לפני שה-FDA יציע לאפשר להוספת פחמימות מבודדות או סינתטיות שאינן ניתנות לעיכול במוצר מזון להיות מוכרזות על התווית כסיבים תזונתיים?
להלן דוגמאות. לפחות אחד, אם הוכח בבני אדם, יגרום לפחמימות להיות זכאיות להיות מוצעות להיכלל בהגדרה של “סיבים תזונתיים”:
- הורדת רמת הגלוקוז בדם
- הורדת רמות הכולסטרול
- הורדת לחץ דם
- עלייה בתדירות של תנועות מעיים (רפיון משופר)
- ספיגה מוגברת של מינרלים במערכת העיכול
- צריכת אנרגיה מופחתת (למשל, בשל הסיבים קידום תחושה של שובע).
רק מספר כפיות ליום של אבקת סיבים מסיסים “אינולין של טבעלייף” הנמסה בשניות בכוס שתייה או מזון רך.
כל כך קל כל כך פשוט וחייכם ישתנו לעד לטובה.
קישורים למחקרים נוספים:
https://www.medscape.com/viewarticle/908769
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7771210/
https://www.nrronline.org/article.asp?issn=1673-5374;year=2021;volume=16;issue=9;spage=1768;epage=1769;aulast=D%92Argenio
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30646475/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28372330/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33374235/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33669988/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33642976/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32690030/
https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fimmu.2021.683068/full#B129
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7771210/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25851728/
https://academic.oup.com/jn/article/137/11/2590S/4664512
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6191326/
אינולין אינו תרופה ובוודאי שלא נועד להחליף תרופות, אולם על פי המחקרים, העדויות וההמלצות, בהחלט סביר כי ביחד עם חיידקי המעי הטובים עשויים לחזק את מערכת החיסון ולסייע במניעת התפתחות דמנציה ואלצהיימר וכן עשויים לסייע כטיפול טבעי באלצהיימר ובעיכוב התקדמות המחלה כמוזכר לעיל.
* יש לנו אף לא מעט לקוחות שדיווחו על שיפור ניכר בבני הזוג בעקבות צריכת אינולין+.
מזכירים לכם שכל טיפול חייב ייעוץ ופיקוח של הרופא המטפל.
כל הכתוב והמוזכר כאן באתר לקוח מתוך מחקרים ומאמרים שפורסמו במוסדות המובילים והמוכרים בעולם כגון באוניברסיטאות הרווארד, אוקספורד, כתב העת Nature, אתר הספריה הלאומית של הממשל האמריקני, ועוד מוסדות מכובדים ומוכרים רבים בעולם ואף כאן בארץ כגון הטכניון בחיפה ומכון ויצמן.